Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlediği ziyaretlerle toplumsal dayanışmanın ve minnettarlığın önemini ortaya koymaya devam ediyor.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde hayatını sürdüren şehit aileleri ile gazilerle de bir araya gelerek hem moral oluyor hem de talep ve ihtiyaçlarına kulak veriyor.
HBB ekipleri tarafından temmuz ayında; Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Suay, Piyade Sağlık Astsubay Çavuş Muhammed Ali Özer, Jandarma Er Fahri Koç, Jandarma Er Abdulkadir Erkan, Uzman Çavuş Mehmet Özallı, Uzman Çavuş Mete Can, Uzman Çavuş Hüseyin Gözbüyük, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram, Özel Harekât Anıl Kemal Kurtul, Sözleşmeli Er Ömer Küçük, Jandarma Er Mehmet Çalışkan, Jandarma Er Esat Mengilli, Havacı Er Burak Görürüm, Jandarma Astsubay Üstçavuş İlker Düzova, Özel Harekât Hurşir Uzel, Özel Harekât Gülşah Güler, Jandarma Er Habib Bahadırli, Jandarma Er Murat Uludağ, Jandarma Er Bekir Albaş ve Piyade Sözleşmeli Er Kadir Hasan’ın aile ocaklarını ziyaret etti.
Ayrıca ziyaretler kapsamında gaziler de unutulmayarak Kıbrıs Gazisi Habib Kapı, Gazi İsa Giden, Gazi Mehmet Açar ve Gazi Salim Yüksek evlerinde ziyaret edilerek vefa gösterildi.
Temmuz ayında 27 şehit ailesini ve 4 gaziyi ziyaret ettiklerini açıklayan HBB yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi olarak şehitlerin ve gazilerin hizmetlerini ve fedakârlıklarını unutmamak adına bu tür ziyaretlerleriye destek ve moral sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretler sırasında, şehit ailelerine ve gazilere Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağının yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi