Diyanetü İşleriü Başkanlığınca çalışanü gençlere yönelik yürütülen "Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum" projesi kapsamında İl Müftülüğünde toplantı düzenlendi.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin başkanlığında, Diyanetü İşleriü Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Selman Oral, İl Müftü Yardımcıları; Murat Akçay, Abdullah Sertoğullarından, Nazife Sağlamoğlu, İlçe Müftüleri,ü İlü Vaizleriü veü İlçe Müftülüklerinde görevli personelinü katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı yapıldı.

Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu

İl Müftüsü Bilgili açış konuşması yaparak şunları kaydetti:ü “Gençlik milletimizin geleceğidir, hepimizin gözbebeğidir. Çalışan gençler için sarf edilen her mesai değerlidir, kıymetlidir. Ama gençler için özel zaman ve vakit ayırmalıyız. Onlar için özel gayret içerisinde olmalıyız. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığımızın "Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum" projesi ayrı bir önem arz etmekte. Muhterem Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamız, bu projenin hayata geçmesi içinü özel gayret etmektedir. Bu projede çalışan gençlerle meşgul olunacak, onlara maddi manevi destek olacak, onların iyi yetişmesi için gayret edecek. Onun için “Çalışanü Gençlik” çok önemlidir.” dedi.

Toplantı; Daire Başkanı Yavuzyiğit’in konuşması ve Uzman Yardımcısı Oral’ın “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” proje sunumuyla devam etti.

Toplantı, İlçe Müftülüklerinde görevli personelinü soru-cevap ve teklifler ile sona erdi.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi