Vali Mustafa Masatlı’nın Görev Değişikliği İddiaları Hataylıları Endişelendirdi Vali Mustafa Masatlı’nın Görev Değişikliği İddiaları Hataylıları Endişelendirdi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, deprem bölgesindeki esnafın sorunların çözümü için üyelerine yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor.

HESOB’u yeni adresine taşıyan Başkan Yılmaz, hazırlıkların tamamlanmasının ardından üye ziyaretlerine çıktı. Başkan Yılmaz, beraberindeki HESOB Denetim Kurulu üyesi Hatay Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Ganim Kıt ile birlikte Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’u ve Özbey Turizm İşletme sahibi Önder Dağkesen’i ziyaret etti.

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, yeni adresine taşınan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ı makamında ağırladı. HESOB‘un yeni adresinin hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Alakuş, ayrıca esnafların sorunlarını da masaya yatırdıklarını belirtti. Başkan Yılmaz’a çalışmalarında başarı dileklerini ileten Alakuş, HESOB’un tüm esnafların evi olduğunu belirtti. HESOB Başkanı Yılmaz da tüm esnaflara kapılarının açık olduğunu belirterek Başkan Alakuş’a kabulünden dolayı teşekkürlerini iletti.

HESOB Başkanlığının yanı sıra Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini de yürüten Aziz Fatih Yılmaz, ikinci ziyaretini şoför esnafına yaptı. Özbey Turizm İşletme sahibi Önder Dağkesen’i konteyner çarşıdaki işyerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, servisçi ve taşımacı esnafının sıkıntı ve sorunları çözmek için her zaman yanınızda olduklarını belirterek yakın ilgi alakaları için Önder Dağkesen ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi