Yeni sezonda Hatay 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Sümerspor, şampiyonluğu hedefliyor.

Sümerspor’un genç başarılı Başkanı Selim Göbelek, yeni yönetim kuruluyla toplantısını gerçekleştirerek, hedeflerini açıkladı.Sümerspor’un yeni yönetiminde genç ve dinamik isimlerin yer aldığına dikkat çeken Başkan Selim Göbelek, “Hepsi birer görev adamı, herkes taşın altına elini koydu, sorumluluğunu biliyor ve tek düşüncemiz Sümerspor’u şampiyon yapmak, layık olduğu yere taşımak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

ONYO PEYZAJ BOTANİK İNŞAAT LTD. ŞTİ. FİRMASININ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Başkan Selim Göbelek, Sümerspor’a isim sponsoru olan ONYO Peyzaj Botanik İnşaat Ltd. Şirketi firmasına teşekkür etti.Sümerspor’a desteklerin artmasını beklediklerini belirten Başkan Selim Göbelek, “ONYO Peyzaj Botanik İnşaat Ltd. Şirketi adına Onur Yoğurtçuoğlu’na örnek bir yaklaşım sergileyerek, Sümerspor’a desteğine esirgememiştir. Yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Süper Lig'de 5. haftanın perdesi kapandı Süper Lig'de 5. haftanın perdesi kapandı

HAYRETTİN HOCAMIZA VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Sümerspor’un yeni sezonda güçlü bir kadroyla sahada olacağına dikkat çeken Başkan Selim Göbelek, “Transfer çalışmalarımızı henüz bitirmedik, teknik direktörümüz Hayrettin Doğan hocamız ‘yeter’ diyene kadar transfer devam eder. Başarı için hiçbir fedekârlıktan kaçınmayacağız. Ayrıca Hayrettin hocamıza oyuncularımıza güveniyoruz, her zaman da yanlarında olacağız” diye konuştu.Sümerspor Başkanı Selim Göbelek, yeni sezon öncesi tüm takımlara başarı dileğinde bulunarak, ‘Fair-Play’ çağrısında bulundu. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi