AKP Hatay Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hassa’ya bağlı Aktepe ve Akbez’in altyapı sorununun cumhurbaşkanlığı nezdindeki girişimleri sonucu çözüleceğini söyledi.

“Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak” “Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak”

Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa-Akbez ve Aktepe için 60.499 metre kanalizasyon, 49.181 metre de içme suyu hattı döşeneceğinin altını çizerek: “”Hem içme suyu, hem de kanalizasyon sorunu yapılacak çalışma ile çözülmüş olacak. İlçenin en büyük iki mahallesinin altyapısının tamamlanması için tüm süreçler tamamlandı, Bu arada biz de ve yetkili firmanın şantiyesinin bulunduğu alana ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Milletvekili Yayman; HBB’nin yapması gereken, ancak ihmal edilen bir çalışmayı daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle çözüme kavuşturdukları için memnun olduklarını belirterek: “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’ye, İller Bankamıza teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi