Son olarak, İskenderun’da yapılan başarılı bir operasyonla haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan üç kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, silahla yağma suçundan 19 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan G.B., birden fazla kişi tarafından silahla yağma suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan H.Ç., ve 3 ayrı suçtan aranması bulunan cezaevi firarisi B.A., İskenderun’da güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Dönmez, Stadta İncelemelerde Bulundu Dönmez, Stadta İncelemelerde Bulundu

Operasyon kapsamında yapılan ikamet aramasında ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet mermi ve 2 adet şarjör ele geçirildi. Elde edilen silah ve mühimmatın kriminal incelemeye gönderildiği ve detaylı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlulara karşı mücadeleye aralıksız devam edeceklerini, halkın güvenliğini sağlamak adına bu tür operasyonların sürdürüleceğini açıkladı. Vatandaşların şüpheli durumlarda emniyete ihbarda bulunmalarının, suçların önlenmesinde büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Muhabir: Kenan Cengiz