İçişleri Bakan Yardımcımız Münir Karaloğlu, deprem sonrası yürütülen iyileştirme çalışmaları ve kalıcı konutların inşa süreci hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.

Bakan Yardımcısı Karaloğlu’nun Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde başkanlık ettiği Kalıcı Konut İl Koordinasyon Toplantısı’na Hatay Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, vali yardımcıları, ilçe kaymakamlarımız, AFAD Başkan Yardımcısı ile il ve bölge kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, yapımı devam eden kalıcı konutların yanısıra, bitme aşamasında olan ve kurası gerçekleştirilecek afet konutlarının hak sahiplerine tesliminin hazır hâle getirilmesi için de gerekli değerlendirilmeler yapıldı.

HBB’den Sahil Şeridinde Geniş Kapsamlı Temizlik HBB’den Sahil Şeridinde Geniş Kapsamlı Temizlik

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, daha sonra Vali Masatlı ve beraberindeki heyetle kurası çekilecek olan Antakya – Gülderen, Defne,ü Kırıkhan, Belen ve İskenderun’daki kalıcı TOKİ deprem konutlarında incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, devlet olarak hiçbir vatandaşı mağdur etmeden, güvenli ve sağlam konutlarına kavuşturana kadar durmadan yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi