Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, seçim sonrası verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Çelik, işçilerine sendika hakkı kazandırmıştı. Hizmet İş sendika temsilcileri ile toplu sözleşme maddeleri üzerinde anlaşma sağlandıktan sonra, 02.08.2024 Cuma günü itibariyle resmi olarak toplu sözleşme imzalandı.

Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Nizamettin Yurul, Yardımcısı Hasan Hüseyin Şentürk ve belediye işçileri katıldı.

Masatlı, Yapımı Devam Eden Deprem Konutlarını İnceledi Masatlı, Yapımı Devam Eden Deprem Konutlarını İnceledi

İmza töreninde konuşma yapan Başkan Çelik, şunları söyledi: “Seçim öncesinde verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. İşçilerimize rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak ve çalışma verimliliğini artırmak amacıyla Hizmet İş Sendikası ve Belediyemiz arasında toplu sözleşmemizi imzaladık. Belediyemize, işçilerimize ve tüm sendika temsilcilerine hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi