Yalçın’a Hatayspor Forması Yalçın’a Hatayspor Forması

 Özellikle minik gönüller üzerinde pozitif bir etki yaratmak ve Kızılaycılık kültürünü tanıtmak amacıyla başlatılan yardım programları kapsamında Defne ilçesi Harbiye Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu’nda düzenlenen özel ziyaret, çocuklara mutluluk dağıttı.
Defne Şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Kızılay olarak minik gönüllere dokunmaya, onlara dayanışma, yardımlaşma gibi Kızılaycılık değerlerini aşılamaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Harbiye Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu’nu ziyaret ederek çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Çocuklarımızın mutluluğunu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmalarına katkı sunmayı hedefliyoruz,” ifadelerine yer verildi.
MİNİKLERE ANLAMLI HEDİYELER
Ziyarette, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, Kızılay gönüllüleri çocuklarla birebir ilgilenerek onların mutluluklarına ortak oldular. Kızılay temsilcileri, miniklere Kızılay’ın amacını, kuruluş felsefesini ve toplumda üstlendiği görevi çocuk dostu bir anlatımla aktardı. Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerin minik yüreklerde yer etmesi için adeta birer elçi gibi hareket eden Kızılay ekibi, bu tür ziyaretlerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.


KIZILAY, ÇOCUKLARA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
Kızılay Defne Şubesi’nin bu örnek davranışı, bölge halkından ve öğrencilerin velilerinden de büyük takdir topladı. Çocukların sevinci gözlerinden okunurken, veliler Kızılay’ın toplum üzerindeki bu şefkat elini genç nesillere tanıtmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kızılay yetkilileri, “Bu tür ziyaretlerle çocuklarımıza yardımseverlik duygusunu aşılıyor, onların geleceğe umutla bakmalarını sağlıyoruz. Kızılaycılık kültürünü, dayanışma ruhunu anlatmak bizim için bir görev,” diyerek toplumun her kesimine ulaşma hedeflerini yineledi.


KIZILAY’DAN MESAJ: YARDIMLARIMIZ SÜRECEK
Kızılay Defne Şubesi, bu tür faaliyetlerle çocuklara dokunmanın yanı sıra, Hatay’daki diğer okullara da benzer ziyaretler gerçekleştirmeyi amaçladıklarını duyurdu. Toplumun dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu daha da güçlendirmek isteyen Kızılay Defne Şubesi, bu tür ziyaretlerin sayısını artırarak şefkat elini daha çok çocuğa ulaştırmak için çalışacağını belirtti.
 

Muhabir: İsmet Gültekin