Kızılay Hatay yönetiminden Antalya Vatandaşlık ve Nüfus İl Müdürlüğü görevine atanan Nazmi Çiçek’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Kızılay Hatayü İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu önderliğinde gerçekleşen ziyarete Kızılay Hatay Kurucu Başkanımız Kudret Özbakış ve Yönetim Kurulu Üyesiü Yunus Emre Kanmaz da katıldılar.

Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Kızılay Hatay Kurucu Başkanımız Kudret Özbakış ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yunus Emre Kanmaz ile birlikte 6 Şubat depreminden itibaren, mesaisini hiç aksatmadan Hatay’a hizmet eden İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürümüz Nazmi Çiçek’e, yeni atandığı Antalya’daki görevinde başarılar dilemek üzere ziyarette bulunduk. Hatay halkı adına bugüne kadarki hizmetleri için kendisine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Akdeniz'de korkutan deprem Akdeniz'de korkutan deprem

Nazmi Çiçek, depremin başından itibaren özveri ile çalışarak Hatay’da büyük hizmetler üretmiştir. Devletçi ve vatansever anlayışı ile Hatay’da kalıcı izler ve dostluklar bırakan Nazmi Çiçek, aynı zamanda Kızılay dostu yaklaşımı ile de gönüllerimizde yer etmiştir. Kızılay Hatay ailesi olarak, Kendisine Antalya’daki yeni görevinde başarılar diliyor, Hatay’a kattığı değerler için bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi