Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argun, Hatay'da konferansa katıldı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argun, Hatay'da konferansa katıldı

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın da katıldığı bir törende, Hatay Kızılay’a çok önemli bir ödül verildi.

Hatay Kızılay, “Gönüllü Org” ile ödüle layık görüldü. Dünkü tören, İstanbul Haliç’te gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, IFRC Türkiye Başkanı Ruben Cano Revillas ile birçok kurum ve kuruluş yetkilisi katıldı.
Gönüllülük konusunda birçok kurum ve kuruluşa ödüllerinin verildiği Uluslararası Kırmızı Yelek Gönüllülük Ödül Töreni’nde, Kızılay gönüllü sitesi olan “Gonullu.Org”u en etkin şekilde kullanan il olarak Hatay, bu ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ ÖZBAKIŞ TESLİM ALDI
Hatay Kızılay Şube’sinin layık görüldüğü ödülü, Antakya Şube Başkanı Kudret Özbakış teslim aldı.

Özbakış, ödülü, Kızılay Hatay ekibinin kazanlığının altını çizdi ve bünyelerindeki tüm gönüllülere, çalışanlara teşekkür etti.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi