Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Kızılay Hatay Kurucu Başkanı Kudret Özbakış ve Kızılay üyesi Ömer Yalman, şehrin önde gelen iş insanlarından biri olan Barış Özal'ı ziyaret etti. Ziyaret, Barış Özal'ın deprem sonrasında gösterdiği özverili ve yardımsever tutumu ile Kızılay'a olan destekleri dolayısıyla gerçekleştirildi.

Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama ! Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama !

İl Başkanı Kimyonoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Barış Özal'ın deprem sonrasında kendi kişisel acılarını bir kenara bırakarak, şehrinin ve hemşehrilerinin yanında olmaya odaklandığını belirtti. Kimyonoğlu, Özal'ın yardımseverliği ve özverisi sayesinde birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlendiğini vurgulayarak, bu tür fedakarlıkların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini ifade etti.

Kızılay Hatay ailesi olarak, Barış Özal'a Kızılay'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kimyonoğlu, Özal'ın iyilik hareketine sağladığı desteklerin ve yardımların takdire değer olduğunu belirtti. Ziyaret sırasında, Barış Özal da Kızılay'a olan desteğinin devam edeceğini ve toplumsal dayanışmanın her zaman önemli olduğunu vurgulayarak, Kızılay'a ve şehrinin ihtiyaç sahiplerine yardım etme çabalarını desteklediğini dile getirdi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi