Olay, Fındıkpınarı Caddesi üzerindeki dükkanın güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi durumu polise bildirdi.

Olay, cep telefonu dükkanının önünde meydana geldi. İki kız çocuğu, kapıda bağlı haldeki köpeği sevmeye başladılar. Bir süre sonra, kızlardan biri köpeği kucaklayarak sevmeye devam etti. Ancak, köpeği kapının önüne bıraktıktan sonra kızlar el sallayarak uzaklaştılar.

Dükkan sahibi Şahin Akat, köpeğin yerde hareketsiz yattığını fark ettiğinde hemen veteriner hekime götürdü, fakat yapılan kontrollerde köpeğin yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Akat, iki kız çocuğundan köpeğini kasıtlı olarak öldürdükleri iddiasıyla şikayetçi oldu. Köpeğinin Tarım Bakanlığına kayıtlı olduğunu ve değerinin 45 bin TL olduğunu belirtti.

Olay anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri, kız çocuklarının köpeği severken ve yere düştüğü anları kaydetti. Görüntülerde, köpeğin çırpındığı ve ardından yeniden kucaklarına alındığı anlar da yer aldı.

Fransa'da Atatürk büstünün açılış töreni yapıldı Fransa'da Atatürk büstünün açılış töreni yapıldı

Bu üzücü olay, hayvan sahipleri için dikkat edilmesi gereken bir durumu bir kez daha gündeme getirdi. Köpek sahipleri, hayvanlarının güvenliğini sağlamak için dikkatli olmalı ve bilinçsizce yaklaşanlardan korunmak için önlemler almalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi