Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı

Asrın felaketi sonrası depremzedeler konusunda yaptıkları çalışmalar ile takdir toplayan Antakya Lions Kulüpleri oldukça anmalı çalışmaları ile dikkatleri bir kez daha üzerinde topladı. Antakya Lions Kulüpleri , Lions İnternational desteği ve 118u yönetim çevresi işbirliği ile Antakya Orontes Lions Kulübü üyesi Nezahat Duran’ın 6 Şubat depreminde de vefat eden kızı Yurdanur Duran adına öğrenim gördüğü Ata kolejine kütüphane yaptırıldı. Duygu dolu anların yaşandığı açılış töreninde katılımcılar zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadılar.

Yurdanur Duran adını kütüphanede yaşatacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Antakya Orontes Lions Kulübü Dönem Başkanı Gamze Seferoğlu yaptığı açıklamasında:” Lions Internatıonal desteği ile 118-U kulüpleri tarafından yapılan, Yurdanur Duran Kütüphanesi ve sağlık kabini açılışını, Özel Ata Koleji Vakfı Okullarında yaptık.

Öncelikle Uluslararası Direktörümüz Ln.Danyel Kubin’e,118-U Konsey Başkanı Ln.Ender Sakintuna’ya, yanımızda olup bizleri onurlandıran 118-U Genel Yönetmeni Ln.Erol Aydın’a, Küresel Hizmet Koordinatörü Ln.Nurdan Çalışkan’a,4.Kesim Başkanı Ln.Evren Koca’ya,6.Kesim Başkanımız Ln. Şölen Mıstıkoğlu’na, 3.Bölge Başkanı Ln.Gönül Doğanöz’e,14.Bölge Başkanımız Ln.Seval Kirkizoğlu’na, Uluslararası Projeler Komite Başkanımız Ln.Duygu Ekmekçi’ye, Alert Afet Yardım Komite Başkanı Ln.Serap Yıldız’a, Çocukluk Çağı Kanseri Komite Başkan Ln.Canan Özdemir’e, Açlıkla Mücadele Komite Başkanı Ln.Nilden Uz’a, Çevre Komite Başkanımız, Ln.Eda Koyuncu’ya, Sağlıklı Yaşam Komite Başkanı Ln.Çiğdem Zelluh’a, Bağımlılıkla Mücadele Takım Lideri Ln.Siber Yörük’e, İskenderun Körfez Lions Kulübü Başkanı ve üyelerine, tüm kitapları temin edip bize ulaştıran 118-U Lions Kulüpleri ve Lion kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bizlere mükemmel bir ev sahipliği yapan Ata Koleji Müdüresi Şendan Solmaz’a, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Tosyalı’ya, kıymetli kolej öğretmenlerimize ve kütüphanemizin oluşmasını sağlayan Barış Posteri ve Kompozisyon Yarışması Komite Başkanı değerli Ln.Nezahat Duran’a Orontes Lions ve Kışlasaray Lions kulübü ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.En Derin Lions Sevgi ve Saygılarımla YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR!!!!!!” dedi.

Yapılan anlamlı çalışma karşısında oldukça duygulandığı gözlenen Antakya Orontes Lions Kulübü üyesi Nezahat Duran,Kızının adının yaşatılacağı kütüphanenin yapılmasında emeği geçen Antakya Orontes Lions Kulübü , Lions İnternational ve 118u yönetim çevresine şükranlarını sundu. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi