Memur-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve Memur-Sen başkan vekili Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, aralarındaki dayanışma ile Hatay’a örnek oluyorlar.

İki deneyimli ve başarılı sendikacı, birbirlerinin fikirlerine verdikleri önemi bir kez daha gözler önüne serdiler. Üyelerine yönelik çalışmalarla genel merkezlerinden daima takdir alan iki başarılı başkan, gerçekleştirdikleri görüşme trafiğinin ardından bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

TEK HEDEFLERİ ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET
Hatay’da yetkili sendika olan ve bünyesinde binlerce üyeyi barındıran Memur-Sen’in tek hedefinin üye sayısını arttırırken mevcut üyelerine daha iyi hizmet etmek olduğunu her platformda vurgulayan iki başkan sözlerini icraata da dönüştürdüler. Tutar’ın İzmir, Bayrakdar’ın da kent genelindeki temaslarından elde ettikleri konuları raporlaştıran iki başkan, elde edilen verileri ve çözüm önerilerini de sıraladılar. Deprem ile yıkılan kentte üyelerin sosyal ve ekonomik haklarının genişletilmesi, üyelere daha iyi hizmet verilmesi ve Hatay’daki görevleri sürecinde her sorunlarında yanlarında olunması için daha kapsamlı çalışma yapılması kararları alındı.

TUTAR’DAN BAŞKAN BAYRAKDAR’A AİLE TEŞEKKÜRÜ
Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, her sorunda kendisine kol kanat geren Memur-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve memur-sen üyeleriyle büyük bir aile gibi olduklarını belirtti. Bu başarının mimarının Bayrakdar olduğunu vurgulayan Tutar ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında; “Memur-Sen başkanım İsmail Bayrakdar’ı ziyaret ettim. Başkanımla, Asrın felaketi depremler sonrası üyelerimizin genel durumu hakkında ve sendikamız ile ilgili verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah. “Biz Büyük Bir Aileyiz” ifadelerini kullandı.
Memur-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, ziyareti, bilgi paylaşımları ve anlamlı ifadelerinden dolayı Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi