Malatya’da 1991 yılında Özel Harekat Polisi olarak görev yaparken malulen emekli olan Gazi Ersin Akbulut 61 yaşında vefat etti. Belen’de ikamet eden Malul gazi Ersin Akbulut İskenderun’da törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Belen İlçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden malul gazi Özel Harekat Polisi emeklisi Ersin Akbulut’un Ay yıldızlı Türk Bayrağına sarılı cenazesi aile büyüklerinin bulunduğu İskenderun Modernevler Mahallesi Yeşil Camiine getirildi.

HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına Atama HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına Atama


Düzenlenen resmi cenaze törene AK Parti MKYK Üyesi Sunay Karamık, Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü ve ekibi, Belen Emniyet Teşkilatı ve personelleri, İskenderun Merkez Komutanlığı Temsilcileri, İskenderun Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile gazinin yakınlar katıldı.
İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazı sonrası merhum malul gazi Akbulut’un cenazesi Aşkarbeyli Mezarlığı aile kabristanında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
Tabutun üzerindeki şanlı Türk Bayrağı İskenderun Kaymakamı Demiryürek, Cenaze esnasında taşınan merhum Akbulut’un portresi de Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz tarafından ailesine teslim edildi.
Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi