5. Tarım Fuarı açılış töreninde konuşan Saadet Partisi G.İ.K Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Millet İttifakı komisyonuna seslenerek; Cumhurbaşkanı adayının bir belediye başkanı olarak belirlenecek ise Hatay'dan birinin olması gerektirdiğini belirtti.

ADAY BİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK BELİRLENECEK İSE HATAY’DAN BİRİ ÇIKMALI

Pandemi ile beraber ortaya çıkan gıda ve tarım krizine değindiği konuşmasında 2023 seçimleri ile birlikte ülkenin her alanda kalkınacağını belirten ve adaylık ile ilgili temennide bulunan Çalışkan: “Bu gün hakikaten ilimiz için önemli etkinlikteyiz. EXPO alanımızın fuar için kullanılması önemli. Gönül arzu ederdi ki ilimiz için yapılan bu organizasyona tüm kamu kurumlarının da sahip çıksın burada fotoğrafta görünmekten kimse çekinmeden yer alsın. Bir siyaset temsilcisi olarak duygumu paylaşmak istiyorum.” dedi.

Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü

HATAY’IN HOŞGÖRÜSÜ TÜRKİYE’Yİ DEĞİŞTİRİR

Çalışkan; “2023 önemli bir seçim dönemine giriyoruz. İnşallah ülkemizi bölgemizi içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtaracak insanların özgürce fotoğraf çekileceği, fikirlerini ifade edebildiği, sosyal medya paylaşımlarına korkmadan yaşayabileceği, intihar vakalarının, boşanmaların ve işsizlik vakalarının son bulduğu Türkiye’yi hep birlikte yaşarız. Binlerce yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşamışız bundan sonrada yaşayacağız. İnşallah Ülkemiz 2023’te yeni bir yönetimle hak ettiği yere ulaşır. Ben buradan Hatay’dan millet ittifakı komisyonuna seslenmek istiyorum ve diyorum ki; şuan henüz aday tam olarak belirlenmemiş ama eğer kamuoyuna yansıtıldığı şekliyle bir belediye başkanı olarak belirlenecek ise o belediye başkanı Hatay’dan çıkmalıdır. Hatay’ın yıllardır devam ettirdiği birliktelik ve kardeşçe yaşama şeklini tüm Türkiye’ye aşılayacaktır” dedi. Mahmut SİVRİ

Editör: Haber Merkezi