İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başkan Mustafa Şener ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, Hatay’daki yerel yönetimler ve kamu kurumları arasındaki güçlü bağları bir kez daha gözler önüne serdi.

ZİYARET SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI

Ziyaretin ardından HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çirkin’e teşekkürlerini sundu. Şener, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi, İYİ Parti Hatay Milletvekilimiz ve kıymetli büyüğümüz sayın Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediyemize bağlı yeni açılan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığımızda bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

YEREL YÖNETİM VE KAMU İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Ziyaretin, Hatay'da yerel yönetimlerin uyum içinde çalıştığını bir kez daha gösterdiği belirtilirken, Çirkin’in bu tür ziyaretlerle yerel hizmetlerin daha verimli ve etkili yürütülmesine katkıda bulunduğu ifade edildi. Özellikle mezarlık hizmetleri gibi hassas bir alanda atılan adımlar, bölge halkı için büyük önem taşıyor.

Hatay'ın yeni Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı’na yapılan bu ziyaret, aynı zamanda kentin kamu hizmetlerinin daha kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılan yeniliklere de dikkat çekti. Başkan Şener, Çirkin'in bu ziyaretinin, bölgedeki mezarlık hizmetleri ve diğer kamu hizmetlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesine yönelik moral ve motivasyon sağladığını belirtti.

HALKIN REFAHI İÇİN ATILAN ADIMLAR

Adnan Şefik Çirkin’in bölgedeki yerel yönetimlerle olan yakın ilişkileri ve halkın refahına yönelik hizmetleri destekleyen tavrı, Hatay’daki vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Bu ziyaret, Hatay’daki kamu hizmetlerinin ve yerel yönetim çalışmalarının daha da güçlendirilmesi adına atılmış önemli bir adım olarak görülüyor.

Trabzon'daki taşkın ve heyelanların izleri siliniyor Trabzon'daki taşkın ve heyelanların izleri siliniyor

Bu tür ziyaretlerin Hatay'ın kalkınması ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük önem taşıdığına dikkat çeken yerel yetkililer, gelecekte de bu iş birliğinin artarak devam edeceğinin altını çiziyor.

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu