HBB Halk Sağlığını Korumak İçin Denetimlerine Devam Ediyor HBB Halk Sağlığını Korumak İçin Denetimlerine Devam Ediyor

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, geçtiğimiz hafta sonu üniversite spor salonunda düzenlenen Muay Thai boks şampiyonasını izledi. MKÜ Rektörlüğü, bu gelişmeyi şu şekilde paylaştı:

“Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, üniversitemiz kapalı spor salonunda gerçekleştirilen Muay Thai müsabakalarını yerinde takip etti. Üniversitemiz Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü öğretim üyesi ve aynı zamanda Muay Thai Federasyonu Profesyonel Hakem Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Hallaçeli ve Muay Thai Federasyonu Hatay İl Başkanı Mehmet Yanık’la birlikte genç sporcuların performanslarını ilgiyle izleyen Rektörümüz, Muay Thai sporuyla ilgili bilgi aldı.

Üniversitemizin, ilimizde her türlü spor faaliyetini desteklemeye devam edeceğini belirten Rektörümüz, organizasyon yetkililerine teşekkür etti ve hatıra olarak Muay Thai eldivenleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.”

Rektörün spor etkinliklerine olan ilgisi ve üniversitenin spor faaliyetlerini destekleme taahhüdü, öğrenci ve personel arasında sporun yaygınlaşmasını ve spor kültürünün gelişmesini sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi