Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, yürütülen faaliyetleri yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek üzere geldiği Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ile birlikte ilk olarak PIKTES Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Hassa’daki Güler Eren ve Zübeyde Hanım Anaokulları ile Şehit Mehmet Tuhal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Genel Müdür Mete, daha sonra Kırıkhan Karaçağıl İlkokulu binalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Avrupa'da okullarda akıllı telefon yasağı yaygınlaşıyor Avrupa'da okullarda akıllı telefon yasağı yaygınlaşıyor

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında tüm ilçelerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına başkanlık eden Genel Müdür Mete’nin son durağı İskenderun oldu.

İskenderun Limanı’nda demirli Karadeniz Holding Süheyla Sultan ve Rauf Bey gemilerini ziyaret eden Genel Müdür Mete, burada gemi yetkilileri, yöneticiler, Halk Eğitim kursiyerleri ve Rauf Bey gemisinde öğrenim gören Antakya Osman Ötken Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi