Dörtyol'da Katliam Gibi Kaza Dörtyol'da Katliam Gibi Kaza

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yeni sezon öncesinde 8. sınıf LGS ve 12. sınıf YKS öğrencileri için Kursa Kabul Sınavı gerçekleştirerek öğrencilerin temel eğitim durumu ve seviyelerini tespit edip gerekli planlamaları yaptı.
Destek Eğitim Merkezi, ücretsiz düzenlediği lise ve üniversiteye hazırlık kurslarında alanında uzman öğretmen kadrosu ve ücretsiz servis imkânıyla 150 LGS ve 370 YKS öğrencisinin yıl boyunca yanında olarak sınav yolculuklarında gerekli psikolojik desteği sağlayacak.
Merkez, kursa katılan öğrencilere konu anlatımlı kitap, soru kitapçıkları ve kırtasiye desteği de sağlarken yıl boyunca düzenlenen deneme sınavlarıyla kursiyerlere kendi seviyelerini görme olanağı sağlıyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi eğitimcileri; Destek Eğitim Merkezi olarak geçen dönem YKS ve LGS’de yüksek bir başarı oranı yakaladıklarını yeni sezonda ise öğrencilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayarak daha büyük başarılara imza atacaklarını belirtti.
Yetkililer, mezun YKS grupları için 5 Eylül Perşembe günü saat 09.00’da Antakya Havuzlar Mahallesi’nde yer alan Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salon’da “Kursa Kabul Sınavı” yapılacağı bilgisini paylaştı.

Muhabir: İsmet Gültekin