Her ay şehrin farklı ilçesine yoğun bir programla ziyaretler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Yayladağı ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Ekim Ayı Toplantısı öncesi ve sonrasında şoförler, muhtarlar ve çarşı esnafıyla bir araya gelerek ilçenin sorun ve taleplerini dinledi.

Hayırlı işler, bol kazançlar temennileriyle çarşı esnafını ziyaret eden Öntürk, HBB’nin projeleri ve çalışmaları hakkında önemli bilgiler paylaşarak Yayladağılılara yeni müjdelerini de sıraladı.

137 KM YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Yayladağı'nda Tozdan Göz Gözü Görmüyor Yayladağı'nda Tozdan Göz Gözü Görmüyor

Öntürk, ilçede şu ana kadar gerçekleştirilen yol çalışmalarının metrajının 137 km’ye ulaştığını, “şehir içi ulaşım hattı ve durağı”  ve “İlçe Minibüs Garajı Kompleksi ve Şehirler Arası Otobüs Kalkış Noktası” projelerinin de yakın zamanda hayata geçirileceğini kaydetti.

Yayladağı Belediyesi tarafından yürütülen “pazar yeri projesi”ni güçlendireceklerini de açıklayan Öntürk, ilçeye sosyal alanlarla donatılmış 5 halı saha ve yeni mezarlık kazandıracaklarını da dile getirdi.

ÇÖP SAHASI, DOĞAYA KAZANDIRILIYOR

Her zaman esnafın yanında olduklarını vurgulayan Öntürk ayrıca Yayladağı ilçesindeki vahşi çöp depolama sahasının doğaya kazandırılması amacıyla rehabilitasyon çalışmalarına da başlandığını, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını aktardı.

Yayladağı Esnaf ve Sanatkârlar Odasına da bir ziyaret gerçekleştiren Öntürk, ilçede ulaşım hizmeti sunan esnafın sorunlarına çözümler ürettiklerini ve çarşının düzenlemesiyle ilgili de girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu