Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeni bulunmuştu. Anlı yayınlanan programında Özdemir'in otopsi raporunu açıkladı. Müge Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar" ifadelerini kullandı.

CESEDİNİN YANINA ELMA VE HAVUÇ BIRAKILMIŞ

Özdemir'in hayatından endişe eden ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı. Mehmet Ali Özdemir'in, kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem Özdemir'e de esaret hayatı yaşattığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti!

CESEDİ ÇALILIKTA BULUNDU

Müge Anlı, "4 gün sonra bulunan arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Anlı bugünkü canlı yayında ise otopsi sonucunu açıkladı.

İŞTE OTOPSİ RAPORU

Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar. O veda mektubunu da arabanın içindeki Tevrat'ın içine koymuşlar" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sır olayla ilgili korkunç bir detay daha ortaya çıktı. Mehmet Ali'nin cenazesinin yanına havuç ve elma bırakıldığı anlaşıldı. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi