Okul öncesi eğitimde Hatay’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Hatay ÖZAKDER Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Mevcut Başkan Levent Erdem güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.

ÖZAKDER, Hatay’da mevcut yaklaşık 110 kurumun 75’inin dernek bünyesinde birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği vurgulanırken, gerçekleştirilen kurulda birlik beraberlik mesajları da verildi.

DERNEK, KİŞİLER İÇİN DEĞİL PAYDAŞLAR İÇİN VARDIR

Yaptığı etkili çalışmalarla tüm okul öncesi eğitim sektörün ve kamu kuruluşların dikkatini çeken Hatay ÖZAKDER topluma fayda sağlamaya devam ediyor. “Dernek, kişiler için değil paydaşlar için vardır” felsefesinden yola çıkarak okul öncesi eğitim ana hedef olarak tüm topluma fayda sağlayan misyonu ile çalışan Derneğin Üyeleri, Hatay’ın tüm ilçelerinde bulunan üyelerin katılımı ile Antakya’da yapılan olağanüstü genel kurulla gerek yeni yönetim gerek daha fazla fayda sağlamak amacıyla tüzükte bazı değişikliklere gidildiğini bildirdi.

Olağanüstü genel kurul sonrası her ilçeden üyelerin olduğu Yeni Yönetim şu şekilde oluştu.

Başkan Levent Erdem, Yönetim ise; Selma Türkoğlu, Filiz Azak, Yasemin Bilgin, Eda Esmer, Yaşar Akkaya ve Nurcan Odacı’dan oluştu.

ÖZAKDER İLKLERİ UYGULAYAN DERNEKTİR

ÖZAKDER başkanlığına yeniden seçilen Levent Erdem, Olağanüstü Genel Kurula Hatay’ın tüm ilçelerinden katılım sağlayan üyelerine teşekkür etti. Başkan Erdem, “Derneğimiz Özel Okul Öncesi eğitim kurumların bir araya getirerek sorunlarına çözüm bulmak kamu ile özel arasında köprü vazifesi oluşturmak ve daha nitelikli bir eğitim için standartları artırıcı nitelikte eğitimler düzenlemektir. Derneğimiz şuana kadar yaptığı çalışmalarla Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim anlayışına yeni bir vizyon katmış ve bu alanda ilkleri yapmıştır. Ayrıca çalışmalardan bahseden Erdem, Okul Öncesi Eğitim alanında verdikleri öğretmen eğitimleri yanında dernek olarak okul öncesi eğitim zirvelerini ilimize kazandırarak, Türkiye’de bulunan okul öncesi eğitim dernekleri arasında İlk defa bu alanda bir dernek üniversite öğrencilerine burs vermeye başlamanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.”

Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı

YOĞUN PROGRAMIMIZLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

“Ayrıca belirtmek isterim ki yine okul öncesi adına gerçekleştirmek istediğimiz projelerden biri olan yerel ya da ülke geneli okul öncesi eğitim fuarını ilimizde gerçekleştirmek bu sene yoğunlaşmayı planladığımız en büyük çalışmalardan biri olacaktır.” Dedi.

Okul öncesi eğitim sektörüne damga vuran Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Hatay ÖZAKDER Hatay’da mevcut yaklaşık 110 kurumun 75 i dernek bünyesinde birlik ve beraberlik içinde hareket etmektedir. Olağanüstü genel kurul seçimine giderek yeni yönetim oluşturulan kurulda üyelerine bir kez daha güven tazelendi.

Erhan UNAY

Editör: Haber Merkezi