Başkan Özgün Çocuklarla Bir Araya Geldi Başkan Özgün Çocuklarla Bir Araya Geldi

Defne İlçesinin adeta yeni merkezi haline gelen Orhanlı Özeğin konteyner kente ilgi her geçen gün artıyor. Defneli vatandaşların büyük bir çoğunluğunun barınmak istediği Konteyner kente başvuru taleplerinin de aynı oranda artış gösterdiği öğrenildi.

Vatandaş Ve TYP Çalışanları Melike Kaymakamdan Memnun

Deprem ardından ilk kurulan ve barınma merkezi olan Orhanlı Konteyner Kentte vatandaşlar sıkıntılarını kaymakamlar ve TYP çalışanları ile bir bir aşıyor. Son dönemde konteynerlera ağır bakım tadilatı yanı sıra birçok eksiğin giderilmesi adına çalışmaların sürdürüldüğü konteyner kentte yaşayanlar ve çalışanlar Koordinatör kaymakam olan Melike kaymakamdan memnun olduklarını dile getirdiler. Melike Kaymakamın her sorunu titizlikle incelediği ve bizzat çözümü konusunda çalışmalar yaptığı, vatandaşlarla yakından ilgilendiği ve TYP çalışanları ile birlik beraberlik içerisinde koordineli olarak çalıştığı öğrenildi.

SORUNLAR BİR BİR AŞILIYOR

Özellikle deprem ardından normalleşme ve yaraların sarılması adına önemli olan çalışmaların yapılmasını ve sorunların giderilmesini bekleyen vatandaşlar kaymakamlardan ve yetkililerden çalışmalar beklerken bu gibi konularda yetkililerin de sorumlulukları artıyor. Söz konusu unsurlarla titizlikle ilgilenen kaymakamlar vatandaşların ve TYP çalışanlarının takdirini topluyor. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi