Türkiye’nin En Etkili Milletvekili Seçildi Türkiye’nin En Etkili Milletvekili Seçildi

Defne ilçesinde CHP ‘den belediye başkanlığı aday adaylık başvurusu yapan Avukat Ertan Öztürk, dosyasını Defne İlçe Başkanlığı’na sunarak resmi olarak aday adaylığını ilan etti. Başvuru sürecinde destek olan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Öztürk, birlikte hareket etme çağrısı yaptı.

Ertan Öztürk, yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle Defne Umudu kırılmış bir kent. Deprem sonrası en büyük yarayı Defne aldı. Ancak biz bu aşamada, birlikte bu umudu yeşertecek, birlikte büyüteceğiz. Geleceği tekrar inşa edeceğiz.” dedi.

Adaylık sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini ileten Öztürk, katılım gösteren ve destekleyen herkese minnettarlığını ifade etti. “Bu yolculukta, birlikte hareket etmek ve ortak değerlere odaklanmak, Defne İlçesi için bir dönüm noktası olabilir. Hep birlikte, kentin potansiyelini en üst düzeye çıkaracak ve umudu yeniden yeşerteceğiz.” sözleriyle açıklamasını tamamladı. Ertan Öztürk, aday adaylığı sürecindeki destekleri ve gelecek çalışmaları hakkında kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğini belirtti. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi