Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. 17 Mayıs 2024 tarihinde İskenderun ilçesinde düzenlenen operasyonda, E.S. ve M.Ç. isimli şahısların ikametgahlarına yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve suç unsurları ele geçirildi.

Emniyet ekiplerinin detaylı çalışmaları sonucunda, E.S. ve M.Ç.'nin evlerinde yapılan aramalarda, 3,10 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1,10 gram sentetik kannabinoid hammaddesi (A-M), 1,40 gram esrar maddesi, 0,75 gram metamfetamin maddesi bulundu. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi ve uyuşturucu kullanımı için kullanılan 1 adet payp cam aparat ele geçirildi.

"Narkoçelik-39" operasyonlarında 293 şüpheli yakalandı "Narkoçelik-39" operasyonlarında 293 şüpheli yakalandı

Operasyon kapsamında E.S., M.Ç. ile birlikte toplam 6 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan E.S. ve M.Ç. hakkında Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 188. Maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak) kapsamında işlem yapıldı. Diğer şahıslar M.B.B., U.Y., M.S. ve F.U. hakkında ise TCK 191. maddesi uyarınca işlem başlatıldı. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi