Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan korkunç kazada, motosikletin kontrolden çıkarak bir iş yerine çarpması sonucu iki genç yaşamını yitirdi. Kaza, Reyhanlı’nın Yenişehir göl kavşağında meydana geldi.

VİRAJI ALAMADI, DUVARA ÇARPTI

31 ARL 782 plakalı motosikleti kullanan Mehmet Can İşcan, Cilvegözü mevkiinden Reyhanlı ilçe merkezine doğru ilerlerken, kavşakta virajı alamayarak motosikletinin kontrolünü kaybetti. Motosiklet önce yol kenarındaki duvara çarptı, ardından hızla yan taraftaki bir iş yerine girdi. Motosiklet, çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönerken, sürücü Mehmet Can İşcan ve arkasında yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Mumin Ramazan Usanmaz ağır yaralandı.

HASTANEDE ACI SON

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hızla ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen iki genç de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde acı haberin duyulmasıyla yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Dünyanın tercihi Kapadokya Dünyanın tercihi Kapadokya

Feci kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletin yüksek hızla duvara çarptığı ve ardından iş yerine girdiği anlar görülüyor. Kazanın yaşandığı kavşakta daha önce de benzer kazaların yaşandığı biliniyor, bu durum güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiği yönünde çağrılara yol açtı.

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu