Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Reyhanlı Spor'da hareketli günler yaşanıyor. Kulüp Başkanlığa Hüseyin Şahbaz'ın gelmesinin ardından Reyhanlılar, takımları Reyhanlı Spor'a kucak açmaya başladı. Reyhanlı Spor'a yapılan destekler, spor camiasında sevinçle karşılandı.

Reyhanlıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz, kulübe maddi destekte bulunan kurum ve kuruluşları şeffaf bir şekilde açıkladı.

Başkan Hüseyin Şahbaz, kulübe bugüne kadar kurum ve kuruluşlardan 770 bin 500 liralık katkı sağlandığını belirterek, desteklerin devam etmesini beklediklerini söyledi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Reyhanlıspor’da başkanlığa getirilen Hüseyin Şahbaz, göreve gelir gelmez, Yeşil-Beyazlı camiayı bütünleştirme ve birleştirme gayreti içerisine girdi. Reyhanlı Kaykamakamı ve Reyhanlı Belediyesi ile kurduğu diyaloglar sayesinde kulübe maddi ve manevi anlamda büyük destek sağlayan Başkan Hüseyin Şahbaz, yine ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, iş insanlarını taşın altına ellerini koymaya davet etti. Reyhanlıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz, takıma yapılan destekleri sosyal medya hesabından duyurarak, şeffaf bir anlayış sergiledi ve verilen desteklere teşekkür etti.

742 BİN TL HARCAMA YAPILDI

Reyhanlı’Da Halk Kütüphanesi Yapılıyor Reyhanlı’Da Halk Kütüphanesi Yapılıyor

Şahbaz, ayrıca, bugüne kadar gider olarak futbolcu peşinatları, TFF ödemeleri, kamp masrafları olmak üzere 742 bin 245 TL’lik bir harcama yapıldığını belirterek, “Altyapılar dahil olmak üzere forma, eşofman, yağmurluk ve futbol topları malzeme olarak toplam 150 bin TL olup, bu paranın 50 bin TL’si Dizayn Yapı Emre Durmuşoğlu karşıladı. Diğer 100 bin TL’yi Ehliyet Sürücü Kursu ve KEBO İşletmecileri Adnan Yakar ve Sinan Şanverdi tarafından karşılanmıştır. Kendilerine Reyhanlıspor Ailesi olarak teşekkür ediyorum” dedi. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi