Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan Narin Aslan tüm sorularda sadece 1 yanlış yaparak aldığı 494 puanla ilçede ve İl genelinde dereceye girdi.

Samandağ ilçesine bağlı Yaylıca Ortaokulunda okuyan ve yaşanan deprem ile beraber tüm öğrenciler gibi okuldan uzak kalmak zorunda kalan Aslan, İlçede önemli bir eğitim kurumu halinde bulunan, başarılı yönetimi ile beraber başarılı öğretmen kadrosuna sahip ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Boğaziçi Eğitim Kurumlarının kurduğu Sahra Okulunda sınava hazırlandı.
Gönüllü öğretmenler ile beraber kurulan ve ücretsiz olarak bölgede deprem nedeniyle eğitimden mahrum kalmak zorunda kalan öğrencilere ulaşan "Boğaziçi Eğitim Kurumları Sahra Okulu" vermiş olduğu bu emeklerin karşılığını öğrencilerinin sınavda yakaladığı başarılar ile aldı.

ZOR SÜRECE RAĞMEN GELEN BAŞARININ GURURU İÇİNDEYİZ

Zor sürece ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gelen başarıdan dolayı gurur içinde olduklarını ifade eden Boğaziçi Kurs Merkezi (VİP AKADEMİ) Müdürü Özcan Salhaoğulları: “Öncelikle Yaylıca Ortaokulu müdür ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak bizler depremden hemen sonra çadır kurarak sınava hazırlanan tüm öğrencileri gönüllü öğretmenlerimizle ücretsiz şekilde onları sınava hazırladık ve elimizden gelen herseyi yapmaya çalıştık. Bu zorlu süreçte bu başarılara imza atmanın gururu içindeyiz, öğrencimiz sınavda sadece 1 yanlış yaparak ilimiz ve ilçemizde dereceye girmiştir. Bu zorlu süreçte yakaladığı bu başarısından dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ediyoruz” dedi.

ÖĞRENCİMİZİN HERZAMAN YANINDAYIZ

Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Bizi Rahatlatmadı Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Bizi Rahatlatmadı

Kurum olarak öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Boğaziçi Koleji Müdürü Özgür Duran: “ Bu süreçte böyle bir başarıyı elde etmek kolay değildi. Hem Yaylıca Ortaokulu hemde bizler çok güzel bir çalışma ortamı yaratarak bu zorlu sürecin üstesinden geldik tekrardan tebrik ediyoruz öğrencimizin her zaman yanındayız yolu açık olsun” açıklamasında bulundu. (Mahmut SİVRİ)

Editör: Haber Merkezi