Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Yeni Mahalle'de mahalle sakinleriyle birlikte "Temizlik Kampanyası" başlattı. Kampanya, Yeni Mahalle (Mirci) alanından başlayıp Ahmet Rasim Sokağı'na kadar devam etti.

Temizlik kampanyasına Başkan Emrah Karaçay, Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Görür, Temizlik İşleri Müdürü M. Ali Yorgun, Yeni Mahalle Halk Meclisi Yürütmesi adına Şehriban Hatay, Yeni Mahalle Muhtarı Behçet Deniz ve kalabalık bir mahalle sakini katıldı. Belediye temizlik personeli, ot motoru yanı sıra kepçe, kamyon ve traktörlerle destek verdi. Çocuk, genç ve yaşlıların yoğun katılım gösterdiği "Temizlik Kampanyası"nda Başkan Karaçay, mahalle sakinleriyle selamlaştı, birebir görüştü ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle çocuklarının temizlik kampanyasına ilgisi dikkat çekti.

Temizlik Kampanyası ile ilgili söz alan Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Görür, "Her zaman bu tür çalışmaları organize edeceklerini, mahallemizi, sokağımızı, caddemizi evimiz gibi görmemiz gerektiğini" belirtti.
Yeni Mahalle Muhtarı Behçet Deniz, "Mahallemizin, ilçemizin temiz bir çevreye sahip olabilmesi için başta bizlerin sorumluluk alması gerekiyor. Evsel atıklarımızı ve evimizin önünde birikmiş molozu yollara, sokaklara atmak yerine belediyemize bildirerek alınmasını sağlamalıyız. Bu önemli çalışmaya öncülük eden Başkan Emrah Karaçay’a teşekkür ediyorum" dedi.

Karaçay: Alt-Üst Yapı Dönüşümü Başladı Karaçay: Alt-Üst Yapı Dönüşümü Başladı

Yeni Mahalle Halk Meclisi Yürütmesi adına konuşan Şehriban Hatay, "Halk Meclisimiz ile birlikte mahallemize yönelik kararlar aldık. Bu doğrultuda yol, cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi, mahallemizde çok amaçlı salon yapımı konusunda yer belirledik ve yapılması için Başkanımız Emrah Karaçay’dan söz aldık. Bugün de Başkanımız Sayın Emrah Karaçay öncülüğünde mahallemizin temizliğini gerçekleştirdik. Bu çalışmada başta Başkanımız Emrah Karaçay olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Karaçay, "Temizlik kampanyamızın ikinci ayağına Yeni Mahallemizde devam ediyoruz. Öncesinde Kapısuyu Mahallesi'nde gerçekleştirmiştik. Temizlik işlerinde 118 çalışan personelimiz var. Bunun yanında temizlik işlerimize bağlı kepçe, kamyon, traktör araç ve gereçleriyle beraber bayram, seyran, tatil dinlemeden gece gündüz ilçemizin çevre temizliği ve düzeninin sistematik korunmasına yönelik emek harcıyorlar. Yaptığımız çalışmaların verimli ve sağlıklı olabilmesi için sadece biz belediye olarak değil, vatandaşlarımızın da el atması lazım. Bu konuda çevre temizliğine karşı vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını istiyoruz. Kampanyamıza katılan mahalle sakinlerine, duyarlı vatandaşlarımıza ve temizlik işleri ekibime emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi