İSTE Araştırma Gemisinin Motoru Yenilendi İSTE Araştırma Gemisinin Motoru Yenilendi

TFF 2. Lig kırmızı grubunda mücadele eden İskenderun Spor'un kulüp Başkanı Hakan Bolat, Sarıseki stadının eksiklerinin tamamı en geç Ekim ayının sonunda tamamlanacağını belirterek sporseverlere müjde verdi.

Başkan Hakan Bolat yaptığı açıklama şöyle. Sarıseki stadında TFF yetkilileri, yayıncı Kuruluş yetkilileri, Gençlik Spor yetkilileri ile birlikte tesisleri gezerek eksiklerimizi tespit ettik.

Bu eksiklerimizin tamamının Ekim Ayının sonuna kadar tamamlayacağımıza dair İskenderun Spor Kulüp Başkanı olarak kendilerine söyledik. Stadımızın eksiklerinin giderilmesi için de üprojemizi hazırlayarak TFF ye gönderdik. TFF yetkilileri de bize teşekkür etti. Bu gelişmeleri HBB Başkanımız Mehmet Öntürk'e ilettim. Başkanımız Mehmet Öntürk'ten cevap beklemekteyiz.

İskenderun Sporumuzun Sarıseki stadında oynaması için bazı eksiklikleri tamamlamak için yoğun çalışma içerisine girdik. Hatay Spor'da maçlarını Ekim Ayından sonra Sarıseki stadında oynayabilecek.

Bu arada edinilen bilgilere göre, Hatayspor, iç saha maçlarında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon Spor maçlarını Mersin'de oynayacak. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi