Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep İli Nurdağı İlçesi’nde görev başında Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi’ne bağlı kullandığı helikopterin kaza kırıma uğraması nedeniyle şehit olan Pilot Emniyet Amiri merhum Cemil Gülen için Yayladağı İlçesi’ne bağlı baba ocağı Şenköy’de protokol üyeleri ve sevenlerinin katılımıyla Hatm-i Şerif töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep İline bağlı Nurdağı İlçesi’nde görevi başında iken kullandığı helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri merhum Cemil Gülen için öğle namazı sonrasında Şenköy Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen Hatm-i Şerifü törenine Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kahraman, Şenköy Mahallesi Muhtarı Abdulla Burakçın, siyasi parti yöneticileri, sendika başkanları ve yöneticileri, resmi kurum müdürleri, Gülen Ailesi, akrabaları, sevenleri ve Şenköylüler katılım gösterdi.

2025-2027 Dönemi Bütçe Çağrısı Resmi Gazete'de 2025-2027 Dönemi Bütçe Çağrısı Resmi Gazete'de

BAYRAK İLE DUALAR EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen için tertiplenen Hatm-i Şerif töreni öncesinde Şeyh Ahmet Kuseyri Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında Şenköy Meydanı’nda toplanan protokol üyeleri ve Şenköylüler, Türk Bayrağı ile salavatlar eşliğinde törenin yapılacağı Çok Amaçlı Salon’a doğru yürüyüş yapılarak, kapının girişine dev Türk Bayrağı asıldı.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ, İLAHİ, ŞİİR VE DUA OKUNDU

Gaziantep Nurdağı İlçesi’nde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen için Yayladağı İlçesi’ne bağlı Şenköy Mahallesi’nde düzenlenen Hatm-i Şerif töreni Antakya Nakip Camii İmamı Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim ayetlerinin okunduğu sırada şehit Cemil Gülen’in yakınları ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında salonda bulunan imamlar tarafından ilahiler okundu. İlahilerin ardından Şenköylü yerel şair Aşık Vehbi Gülen Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen adına yazdığı ‘Şehidim’ adlı şiiri okudu. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiirlerin ardından Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu tarafından günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma ile Hatim Duası yaparak törene katılanlara teşekkür etti.

TEYFİK GÜLEN’DEN KATILIM GÖSTERENLERE TEŞEKKÜR

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi’nde görev halinde iken meydana gelen Helikopter kaza kırımı sonrasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen’in amcası Hatay Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Teyfik Gülen kısa bir konuşma yaparak, “Ezan Dinmez, Bayrak İnmez diyen ağabeyimin oğlunun düğününe geldiniz. İki Cemil vardı, biri babam diğeri ise ağabeyimin şehit oğlu. İkisi de şehadete erdi. Allah onlara rahmet eylesin. Bu vatanda toprakları nice Cemil’lere feda olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene. Rabbim Türk Milleti’ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni korusun ve yaşatsın inşallah. Uzaktan yakından Hatm-i Şerif törenimize teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, Allah hepinizden razı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.  Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi