Merhaba sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları ve Hatayspor taraftarı,

Yeni sezon başladı ilk maçımızı son şampiyon Trabzonspor ile oynamamıza rağmen oyuncuların performansı ve isteği ile beraber o inancı gördük. Maçı kaybetmemize rağmen çabalayan isteyen bir takım izlettiler bizlere.

Evet, belki isteğimiz o dikkat çeken, ünlü ve tanınan futbolcuların transferleri gerçekleşmedi ama artık her şeye rağmen takıma sahip çıkma vakti. Bu gün evimizdeki ilk maçımızı oynuyoruz 2022-2023 Süper Lig sezonunda evimizde ilk oynayacağımız maça taraftarın ciddi manada ilgi göstermesi şarttır.

Bu yıl deplasman taraftar yasağının kalkması ile beraber rakip taraftarların artık Hatay’a geleceği aşikardır işte o yüzden kendi taraftarımızın bunu bilincinde olması gerekir. Karşılaşma esnasında takımın itici güç ve gerektiğinde savunma anlamında takımın arkasında olması gerekmektedir. Rakip taraftarların evimizde takımlarına desteklerini gösterirken bizim taraftarın az kalması ve desteğini takıma hissettirmemesinin oyunculara ne kadar kötü yansıyacağını bilmeyen yoktur. Kendi takımımıza deplasman hissi yaşattırmamak adına taraftarın bu gün ve ilerleyen haftalarda ki maçlarda stadı doldurması elzemdir. Yönetim geçen yıla nazaran bilet fiyatlarında ciddi bir indirime gitmesine rağmen ve taraftar için ilçelerden otobüs kaldırılmasına rağmen eğer o stad dolmayacaksa kimseler kusura bakmasın takım kötü gittiği zaman eleştirmeye hakkınız olmayacaktır. Süper lig’de ilçe takımları bile binlerce seyircinin önünde oynuyorsa milyonluk Hatay şehrinin süper lig’te oynayan tek takımının dolu statta oynaması en doğal hakkıdır. Süper lig denildi oldu, stad denildi yapıldı, istikrar başarı denildi yakalandı, bilet fiyatları denildi indirildi ve ulaşım denildi onun için ilçelerden ücretsiz otobüs kaldırıldı bence artık bahane yerine destek zamanıdır. Benimde bu gün o statta olacağım maçta umarım tribünlerin en azından bir bölümünün dolu olmasını diliyorum.