Hatay Büyükşehir Belediye ve Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şirketleşme yolunda adımlar atacaklarını söyledi.

Savaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şirketleşmeyi yapacağız. Ekonomik anlamda bize daha fazla katkı sağlayacak arkadaşları da katmak istiyoruz. Çünkü 7 yıldır bu takımı başarı hale getirmek haliyle hepimizi yordu. Yönetim kurulunu toplayıp, bu konuyu konuşacağız.” diye konuştu.

OCAK AYINDA GENEL KURUL KESİN GİBİ

Atakaş Hatayspor Kulübü Ocak ayında olağanüstü genel kurula hazırlanıyor. Onursal Başkan Savaş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, önümüzdeki ay kongre yapmayı düşündüklerini ifade ederek, “Yönetime maddi destek sağlayacak 3-5 yeni arkadaş aramıza katılabilir, ayrılmak isteyen de ayrılabilir” açıklamasını yapmıştı.

Rıza Çalımbay: "Ortada biten bir maç oldu Rıza Çalımbay: "Ortada biten bir maç oldu

ŞU ANDA HİÇBİR TAKIM KENDİ YAĞINDA KAVRULAMIYOR

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Volkan Demirel’den başarı sözü aldığını tekrarladı.

Savaş, konuşmasına devam ederek, “Volkan hoca, ‘ben gelince başkanımız arkasına yaslansın, maçı seyretsin’ demişti. Bende ona takılıyorum ‘daha arkama yaslanarak maç izlettirmedin bana’ diyorum. O da ‘ligin ikinci yarısında seyrettireceğim’ dedi. İnşallah takımımızı o hale gelince, ilk 10’da bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi