Dilan Polat Savunma Yaptı Dilan Polat Savunma Yaptı

Yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtım, izleyicilerin heyecanını artırdı.

Tanıtım Detayları

Yayınlanan tanıtımda, Nuh’un Sumru’dan intikam almak üzere konağa girmeye hazırlanması dikkat çekiyor. Nihayet ise, Sumru’nun bir şey gizlediğini anlıyor ve bu durum, izleyicilerde merak uyandırıyor. Sumru, gitgide köşeye sıkışırken, Nuh ve Melek’in herkesin ortasında gerçekleri açıklama sözü vermesi, bölüme dair heyecanı katlıyor. Samet’in oğlu Cihan’a, “Sevilay mı ailen mi?” sorusunu sorması ise olayların gidişatını merak konusu yapıyor. Nuh’un Sumru’ya “Vaktin doldu. Bu yelkovan bu akrep on iki’yi vurdu mu ortalık karışır kıyamet kopar!” demesi tanıtıma damgasını vuruyor.

2. Bölüm Özeti

Dizinin 2. bölümünde, Sumru'nun ikizleri dolandırıcılıkla suçlayıp anneliğini inkar etmesi, Melek ve Nuh'un bekledikleri anı hiç düşündükleri gibi yaşamasına neden oluyor. Melek ve Nuh, Sumru’nun anneliğini reddetmesine içerleyerek, Kapadokya'da kalarak ona annelik borcunu ödetmeye karar veriyor.

Şansalan konağındaki nişan haberi ise büyük yankı uyandırıyor; Sevilay, Cihan’ın nişan kararını anlamaya çalışırken, konakta düzenlenen nişan gecesinden kaçmak isteyen Sevilay, yolda geçirdiği trafik kazası sonucunda Nuh’un yardımına koşmasını sağlıyor. Hikmet, Sevilay’ın nişandan kaçtığını gizleyerek yüzüklerin takılmasını sağlıyor.

Melek, konağa Nihayet Hanım’ın fizyoterapisti olarak işe başlarken, Tahsin de Şansalanları uzaktan takip ederek Nuh ile iletişime geçiyor. Samet, sağlık durumu hakkında gelişmeleri ailesinden saklarken, Melek ve Nuh’un varlığı Sumru’yu huzursuz ediyor. Cihan, Sevilay’la evlilik yoluna girerken, öğrendiği sırrı saklamaya çalışıyor ancak Melek’i de aklından çıkaramıyor.

Yangın ve Sonuç

Sevilay ve zor anında en büyük destekçisi olan Nuh, birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor. Bölüm, bağ evinde çıkan bir yangınla sona eriyor ve bu durum izleyicilerin “Nuh, içerdeki herkesi kurtarabilecek mi?” sorusunu sormasına neden oluyor.

Kadro ve Yayın Bilgileri

Dizinin yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu üstlenirken, senaryosu Yıldız Tunç’a ait. "Siyah Kalp," Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi başarılı isimleri barındırıyor.

"Siyah Kalp," yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerin karşısında olacak. İzleyiciler, diziye dair gelişmeleri ve tanıtımları takip ederek heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Editör: Haber Merkezi