Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentteki huzur ve asayişi sağlamak amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyor. 25 Şubat tarihinde İskenderun genelinde yapılan operasyonlarda polis ekipleri önemli başarılara imza attı.

Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti!

İskenderun’un Farklı mahallelerinde meydana gelen suç olaylarının şüphelileri üzerinde gerçekleştirilen operasyonlarda; İsmet İnönü Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi M.T., Çay Mahallesi’nde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayının şüphelileri S.A., E.T., B.A. ile E.E., Numune Mahallesinde meydana gelen genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olayının şüphelisi A.E.H., Dumlupınar Mahallesinde meydana gelen kasten yaralama olayının şüphelileri B.B. ile A.E. ve nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası ile aranan O.S. yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Bu süreçte, B.B., A.E., A.EH. İle O.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheliler hakkında ise adli işlem başlatıldı. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi