Bakanlık ataması ile Hatay il Tarım müdürlüğüne getirilen Abdurrahman Türkmenü geçtiğimiz hafta içinde ilimize gelen bakan Mustafa Yumaklı nezaretinde yeni görevini teslim aldı ve görevine başladı

Hatay il tarım müdürlüğünün yeni il müdürü Abdurrahman Türkmen, İl Müdürü Ergün Çolakoğlu’ndan görevi devraldı.

İl Müdürü Abdurrahman Türkmen, kuruma verdiği emeklerden ve çalışmalardan dolayı Ergün Çolakoğlu’na teşekkür plaketi verdi, yeni görev yerinde başarılar temennisinde bulundu.

Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Müdür Yardımcıları ve tüm Şube Müdürlerinin katıldığı veda yemeğinde İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğünü yürüten Mehmet Murat Özsayar’a da, İskenderun Zirai Karantina Müdürlüğüne tayini çıkması nedeniyle kuruma verdiği emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yerine Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğünden Hasan Tuğrul Bahadırlı yeni İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Müdürlük makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından Ergün Çolakoğlu, İl Müdürlüğü idarecileri ve kurum personelleri ile vedalaşarak yeni görev yeri olan Tarım ve Orman Bakanlığı’na uğurlandı. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi