Büyükburç’un Su Sorunu Çözüldü Büyükburç’un Su Sorunu Çözüldü

Hatay ASKF binasında TASKK Genel Başkanı Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Alburan, Genel Koordinatör Remzi Ay, Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Mithat Ertaş ve Ahmet Bozan, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün,  Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Malatya ve Nevşehir ASKF başkanları, Hatay Futbol Temsilcisi, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı,  ASKF yönetim kurulu katıldı.
Bölgesel sorunların tartışıldığı ve çözümler oluşturulduğu toplantıda TASKK genel başkan vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine değinerek, “6 Şubat 2023 depreminin ardından kaybettiğimiz eski Hatay ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk ve kıymetli eşini depremde kaybettiğimiz insanlarımıza rahmet diliyorum. Allah böyle bir felaketi dünyanın hiç bir yerinde bir daha yaşatmasın” dedi.
ASKF Başkanlarını bir bir dinleyen Şener, yönetim kurulunun sorunlarının bir kısmını anında yanıtlarken, diğer sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.
Toplantı sonrası 6 Şubat depreminde vefat adan Mehmet Öztürk ve eşinin mezarı başında Kuran-ı kerim hatmi yapılarak, mezarına gül çiçekleri konuldu. Ardından Dursunlu Mahallesinde oluşturulan Mehmet-Fedva Öztürk Konterynır konaklama sitesini gezdi.
Günün anısına Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Genel Başkan Vekili Şener Aydın’a plaket sundu.    

Muhabir: İsmet Gültekin