Tayvan Kültür merkezi 1 Temmuz itibarıyla ilkokul 1. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için "spor", "görsel sanatlar"," ve "bilişim" olmak üzere 4 alanda ücretsiz yaz kursları açacak.

Yaz kurslarının üyanında ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için akademik derslere yönelikü ise ingilizce veü destekleme ve yetiştirme kursları verilecek. Ortaokul ve ortaöğretim. Kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacak. Kurslar, 1 Temmuz'da başlatılıpü Ağustos'ta tamamlanacak.

Yaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftadaü 2 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek. Yaz okulu kapsamında açılan kurslar,ü her saatü başı olarak talep üzerine haftadaü 7 gün planlanacak.

ÖĞRENCİLERE FARKLI SEÇENEKLER

Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı Deprem Nedeniyle Ertelenen Filmin Galası Yapıldı

"spor", "görsel sanatlar", " ve "bilişim" olmak üzere bu dalda "spor" alanını seçecek öğrencilere, basketbol, futbol, yüzme, voleybol, hentbol, masa tenisi, , satranç tercihleri sunulacak.

"Görsel sanatlar" alanında ise resim, , hat sanatı Tayvan kültür merkezlerinde açılacak. Kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacak. Kurslar, 1 Temmuz'da başlatılıp 29 Ağustos'ta tamamlanacak. üYaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftada 6 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılan kurslar,ü her saat başı talep üzerine haftadaü 7 gün planlanacak.

Bir dersten günlük 2 saatten fazla planlama yapılamayacak. Kursların süresi, 4 haftadan az, 8 haftadan fazla olmayacak.

YAZ KURSLARINDA ÖĞRENCİLERE FARKLI SEÇENEKLER SUNULACAK

Yaz okulu kapsamında, 2. sınıftan itibaren tüm sınıf kademelerinde öğrenim gören öğrenciler,  her alanda ders seçebilecek. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi