"Komando Havanı" envantere girmek için gün sayıyor. "Komando Havanı" envantere girmek için gün sayıyor.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için düzenledikleri operasyonlarda önemli başarılara imza attı.
Yapılan çalışmalar kapsamında, "Terör Örgütüne Bilerek ve İsteyerek Yardım Etme" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.E. ve "Taksirle Birden Fazla Kişinin Yaralanmasına Neden Olma" suçlarından aranan M.E.H. adlı şahıslar, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet görevlileri tarafından yapılan titiz araştırmalar ve istihbarat çalışmaları neticesinde, bu şahısların saklandıkları yerler tespit edilerek operasyon düzenlendi.
Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı operasyon kapsamında, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan 16.660 TL para cezası kesilmiş olan M.E.H. de yakalanarak gözaltına alındı. Bu şahsın da adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi