AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ HATAY’DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ HATAY’DA

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), üyeleri arasında büyük bir heyecan uyandıracak yeni bir etkinliğe imza atıyor. Anadolu ve İstanbul’dan tüm üyelere açık olan 1’inci TSYD Görsel Yarışması, fotoğraf ve kamera görüntüleri alanında yeteneklerini sergilemek isteyenleri bekliyor.

TSYD’den yapılan açıklamada: ‘’2023-2024 sezonu boyunca çekilen eserlerin değerlendirileceği bu heyecan verici yarışma, futbol dışındaki tüm spor branşlarını kapsıyor. Katılımcılar, hikayelerini de ekleyerek orijinal çözünürlükteki fotoğraf ya da kamera görüntülerini TSYD Genel Merkezi’ne ulaştırabilecekler.

Eserlerin son teslim tarihi 10 Haziran 2024 Pazartesi akşamı olarak belirlenirken, jüri tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından kazanan eserler ve sahipleri 26 Haziran 2024 Çarşamba günü açıklanacak.

Ödüller ise oldukça cazip: Fotoğraf ve kamera görüntüsü kategorilerinde birincilik ödülü 10.000 TL, ikincilik ödülü 7.500 TL ve üçüncülük ödülü 5.000 TL olarak belirlendi.

Ödül töreni ise 2 Temmuz 2024 Salı günü TSYD Genel Merkezi Levent adresinde gerçekleştirilecek. Anadolu’dan ödül kazananların ise ulaşım ve konaklama masrafları dernek tarafından karşılanacak.’’ İfadelerine yer verildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi