Hatay'da çeşitli suçlara karışan 2 şüpheli yakalandı Hatay'da çeşitli suçlara karışan 2 şüpheli yakalandı

Antakya’da 1980’den beri gelen lezzet olan Turan Köfte sahibi Mustafa ve Hakan Helvacı kardeşler,“3 Aralık Dünya Engelliler günü" nedeniyle engelli vatandaşları yemekte ağırladı.

Engelli bireylere Antakya’nın vazgeçilmez damağı olan Meşhur Köfte ikramında bulunan Helvacı kardeşler, gösterdiği duyarlılıkla gönüllerde taht kurdu.

CANBULAT’TAN HELVACI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mustafa. Canbulat yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde bizleri unutmayarak, bize özel ilgi gösteren ve ikramlarda bulunan Mustafa ve Hakan Helvacı kardeşlere teşekkür ediyoruz” dedi.

MUSTAFA HELVACIOĞLU, ENGELLİ BİREYLERE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

Turan Köfte sahiplerinden Mustafa Helvacı ise engelli vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk içinde yer almasından dolayı mutlu olduğun ifade ederek, “Turan Köfte olarak her zaman duyarlı etkinliklere ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Engelsiz vatandaşlarımızın ve Dernek Başkanı Mustafa Canbulat’ın mekânımıza gelmeleri bizi mutlu etti. Kendilerine her zaman destek olmaya gayret ediyoruz. Dolayısıyla 3 Aralık Günlü Engeliler Günü”nü canı gönülden kutluyoruz.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi