Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Tartışmalarına Noktayı Koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Tartışmalarına Noktayı Koydu

Hatay siyasetinin yakından tanıdığı, Antakya Belediye eski başkanlarından Mehmet Yeloğlu Türkiye Belediye Başkanları birliği başkanlığına getirildi.

2012 yılında kurulan ve her siyasi görüş ve şehirden 2400’den fazla üyesi bulunan TBBB’nin kurucu üyelerinden biri olan deneyimli siyasetçi Mehmet Yeloğlu, TBBB başkanlık görevini bir önceki başkan Hüseyin Erer’den devir aldı.

Yeni görevine başlayan Mehmet Yeloğlu; Birlik bünyesinde belediye başkanlarının hakları için önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Yeloğlu: “ 8 arkadaş olarak 2012 yılında kurduğumuz birliğin kurucu üyelerinden biriyim. O günden yana birçok arkadaşımızın hizmetleri oldu. Allah hepsinden razı olsun çok büyük emek verdiler. Buralara geleceğimizi o günlerde düşünmek çok zordu. Ama şuna inanıyorduk belediye başkanları gerçekten sahipsiz insanlar. Belediye başkanı olduğu zaman içerisinde etkili, başkanlığı bittiği zaman arkadaşlarımız adeta sahipsiz insanlar durumuna düşüyorlar. Biz de belediye başkanlarımızın özlük haklarını sosyal haklarını koruyup kollamak adına bu birliği kurmuştuk. Bundan sonra da birliğimizi çok daha ileriye taşıyacağız” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi