Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 23’üncü Komando Tugay Komutanlığı'na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Vali Masatlı, tugay komutanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ve operasyonlar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Yetkililer, bölgenin güvenliği için yapılan çalışmalar ve sürdürülen operasyonlar hakkında Vali Masatlı’ya detaylı sunumlar yaptı. Ziyaret sırasında Vali Masatlı, komando tugayının bölgedeki kritik rolüne vurgu yaparak, Hatay’ın güvenliği ve huzuru için yapılan çalışmaların önemine değindi.

Vali Masatlı, “23’üncü Komando Tugay Komutanlığımız, bölgenin güvenliğini sağlamak ve vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını temin etmek adına çok önemli bir görev üstlenmektedir. Buradaki her bir askerimiz, ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Kendilerine minnettarız.

Evrenin en büyük kara delik jet çifti keşfedildi Evrenin en büyük kara delik jet çifti keşfedildi

Sizlerin üstün gayretleri sayesinde vatandaşlarımız güven içinde yaşamlarını sürdürebiliyor. Her birinizin fedakarlığı ve cesareti, ülkemizin geleceği için büyük bir teminat oluşturuyor,” ifadelerini kullandı. Masatlı, askerlere moral vererek, vatanseverlik ve görev bilinci ile çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini belirtti. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi