Defne ilçesi Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi sakinleri, Hatay Bölge Araştırma Hastanesine ulaşımda çok büyük sorun yaşadıklarını ifade ederek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan yardım talep etti.

Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi sakinleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına, Defne Uğur Mumcu Caddesi üzerinden Hatay Bölge Hastanesine otobüs seferlerinin yapılması hususunda telefonla defalarca talep oluşturduklarını fakat yetkililerden bir türlü olumlu bir dönüş sağlanmadığını belirttiler.

131 nolu hattın Antakya Esenlik Mahallesi Esenlik Mahalle muhtarlığına kadar geldiğini kaydeden Uğur Mumcu Caddesi sakinleri, bu hatta küçük bir ekleme yapılarak mevcut güzergâha dokunmadan Uğur Mumcu Caddesine inmesinin ve bu yol güzergahının eklenmesi ile daha fazla insana hizmet sunulacağını ifade ettiler.

İkinci el araç alacaklar dikkat ! İkinci el araç alacaklar dikkat !

BAŞKANIMIZ BİZİM SESİMİZİ DUYSUN

Ulaşım daire başkanlığına bağlı hemen hemen bütün kooperatif araçlarının Defne Uğur Mumcu caddesini kullandığına dikkatleri çeken cadde sakinleri, “Bizler Hatay Bölge Hastanesine ulaşımda büyük sorunlar yaşıyoruz. Hastalarımızı Hatay Bölge hastanesine bin bir zorlukla, iki otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. İki otobüs değiştirmek hastalarımız ve hasta yakınları için, zaman kaybının yanı sıra kışın yağışlı, yazın bunaltıcı sıcak havalarda çekilmez bir hal alıyor. Bu konuda Başkanımız Lütfü Savaş’tan yardım bekliyoruz” şeklinde konuştular. Erhan UNAY

Editör: Haber Merkezi