Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında “Biz buradan ayrılırsak Hakk bize küser” sloganı ile insanüstü bir çaba içerisinde depremzedelerin yardımına koşan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı şimdi de Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlara moral ve destek vermek amacıyla “Yalnız Değilsin Hatay” adlı bir ücretsiz konser düzenliyor.

HBB Expo Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanında 10 Ağustos Cumartesi günü Saat:20 00 ‘de gerçekleşecek özel gecede Ülkü Ocağı Genel Merkez sanatçıları Ali Kınık ve İlyas Öztürk sahne alacak.
Konserde sevilen sanatçılar Ali Kınık ve İlyas Öztürk en beğenilen parçalarını Hataylılar için seslendirerek, zorlu süreçlerden geçen vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konser programı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hatay halkı zor günlerden geçiyor ve depremin ilk gününden itibaren tüm birimlerimiz ile koşturduğumuz depremzede vatandaşlarımız için bu kez de güzel bir konser programı düzenledik. Bu konser, sadece bir eğlence etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve dayanışmanın bir sembolü olacak. Ücretsiz olan bu konserimize herkesi bekliyoruz.” dedi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi