Hatay’ın turizm kenti olması amacıyla projelerini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, 4 ilçede toplamda 6 yeni plaj alanının yapımını gerçekleştiriyor.

İl genelinde yapılan tespit çalışmaları sonrasında 4 ilçedeki kıyı estetiğini arttırmak ve vatandaşların sahilde daha konforlu bir vakit geçirmeleri adına çalışma yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yapıyor.
6 farklı noktada yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren HatayBüyükşehirBelediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından plajlarda duş-wc alanının konuşlandırıldığını, şemsiye ile şezlong yerleştirildiğini ve yeşillendirme çalışmalarının yapıldığını aktardı.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Hatay’ın her alanda yeniden inşa edilmesi ve turizmin canlanmasına katkı sağlayacak projelerin devam edeceğini belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yapılan hizmetler ile vatandaşların sahil ve kıyı şeritlerinde daha konforlu bir şekilde vakit geçireceklerini aktardı. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi