AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yapımı devam eden İskenderun Devlet Hastanesi Kıymet Yazıcı Semt Polikliniği ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Milletvekili Özel, 2 bin 550 metrekare kapalı alana sahip olan bu modern sağlık tesisinin yakın zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Yeni ek hizmet binası, acil müdahale, 3 müşahede odası, 15 poliklinik, 20 hasta yatağı, 2 ameliyathane ve 1 röntgen birimi ile donatılmış olup, bölge halkına kapsamlı sağlık hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Milletvekili Abdulkadir Özel, tesiste yaptığı incelemelerde, inşaatın son aşamalarına gelindiğini ve kısa bir süre içinde halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Milletvekili Özel, yeni sağlık tesisinin İskenderun ve çevresindeki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Yakın zamanda hizmete girmesi planlanan sağlık tesisimiz şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun," dedi.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

İncelemeler sırasında, hastanenin kapasitesi ve sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Özel, sağlık tesisinin teknik donanımı ve personel durumu hakkında da yetkililerle görüştü. Bu yeni tesisin, İskenderun ve çevresindeki sağlık altyapısının güçlenmesine büyük katkı sağlaması öngörülüyor. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi