Değişmeyen gerçeklerle yüzleşen vatandaşlar artık bıktıklarını ifade ederek, “En son haftalar önce yağan yağmur ardından konteynerleri ve çadırları su bastı. Tadilatlar yapılacak dendi. çözüm üretilmeyecekse üzerinden ay gibi bir süre geçti ama yine de tadilat yapılmadı ve yine yağışlar başladı. Bu durum hiç değişmeyecek mi? Vatandaşları salak yerine mi koyuyorlar. Eğer bu sorunlar çözüm bulmayacaksa yetkili istifa etsin gitsin maaş almasın gelsin bizimle su baskınlarını temizlesin. Bıktık usandık” diyerek veryansın etiler.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

BIKTIK USANDIK!

“Önümüzde kış mevsimi var” diyerek kara kara düşündüklerini ifade eden vatandaşlar, “her yağmurda aynı sorun biz yaşamaktan bıktık. Biz her şeyimizi kaybettik. İnanın canımızdan dahi usandık bıktık. Sorunları da hep dile getirmekten bıktık. Bizi kimse anlamıyor, kimse de duymuyor.” Dediler.

BİZİ DUYMAYANLARA VERECEK CEVABIMIZ DA YOK

En azından kaldıkları konteynerlerin eksiklerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, “Bari su geçirmesin kapı pencere lavabo vs. hepsi sorunlu biz kendi çabalarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz inanın. Ama işi bilmediğimiz için de kalıcı çözüm üretemiyoruz. Yarın bütün kış su baskınlarıyla uğraşacak gibiyiz. Bizi duymayanlara verecek cevabımız da yok” dediler. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi